Nørkleklubben

I sidste Kirkenyt gjorde vi reklame for et nyt tiltag - nemlig en strikke eller nørkleklub, hvor vi  producerer  strikkede eller hæklede dåbsklude.

Barndom i 1950’erne

Sogneeftermiddag: Onsdag den 18.april kl.15.00-17.00 vil stå i fortællingens tegn, hvor Jens Peter Madsen vil komme og fortælle for os om ”Barndom i 1950erne”

Barndom i 1950’erne

Babysalmesang

OVL Kirke tilbyder nu igen babyer på ca. 3-12 mdr., sammen med deres mødre eller fædre, at deltage i babysalmesang i Lundeborg kirke.

Babysalmesang

Har du styr på den kristne påske?

Påske er for mange mennesker lig med ferie, påskefrokoster med familie og venner og påskeæg. Og hvis vi er heldige og vejret er med os er det også tiden hvor mange af os går i haven. Men hvorfor fejrer vi egentlig påske og hvad dækker de forskellige dage

Har du styr på den kristne påske?

”Det etiske hjørne”

Diskussionsklubben ”Det etiske hjørne” for unge (16-25 år) - vil du lade din mening lyde og samtidig blive klogere på verden og menneskene omkring dig?

”Det etiske hjørne”