Kunstskandalen v. Rolf Wiecker

Sogneefteriddag: Onsdag den 15. april kl.15.00-17.00 vil dr. phil Rolf Wiecker komme og fortælle om den måske største og samtidig mest ukendte kunstskandale i Danmark - måske kun overgået af tyveriet af guldhornene.

Kunstskandalen v. Rolf Wiecker

Syng og vær glad!

Man bliver glad af at synge - især sammen med andre. Det er bevist og derfor gentager vi succesen fra sidste år med FYRAFTENSANG i de 3 kirker.

Syng og vær glad!

Fælleskoncert med Billy Cross med Dissing & Las.

Vanen tro er menighedsrådene i Hesselager, Oure-Vejstrup-Lundeborg, Gudbjerg og Gudme-Brudager gået sammen om at arrangere en fælleskoncert - denne gang med Billy Cross og trioen Dissing & Las i Hesselager Kirke søndag den 24. maj kl. 19.30

Fælleskoncert  med Billy Cross med Dissing & Las.

Dagene i påsken

Påsken strækker sig over en hel uge og begynder med palmesøndag, hvor Jesus drager ind i Jerusalem, og den varer til 2. påskedag, hvor Jesus viser sig for sine venner og disciple, som den opstandne.

Dagene i påsken

Udbryderkongen v. Jan P. Skaarup

Sogneeftermiddag: Onsdag den 20. maj kl.15.00 – 17.00 skal vi høre en spændende og gribende fortælling om udbryderkongen Carl August, fortalt af hans grandnevø Jan P. Skaarup.

Udbryderkongen v. Jan P. Skaarup

Helligånden holder åbent hus…

Velkommen til 2. pinsedagsgudstjeneste i Vejstrup Valgmenighed mandag den 1. juni kl. 11.00, i fællesskab med nabokirkerne Oure – Vejstrup – Lundeborg, Gudme – Gudbjerg – Brudager og Hesselager.

Helligånden holder åbent hus…