Sorggruppe i foråret 2018

Mange efterladte oplever, at andre har svært ved at sætte sig ind i, hvordan de har det. Derfor kan der være stor lindring og trøst i at mødes i en sorggruppe, hvor man kan dele sine erfaringer og sin sorg med andre, der er i en lignende situation.

Sorggruppe i foråret 2018

Kirsten Plenge

Sogneeftermiddag: 21. marts kl. 15.00 - 17.00 vil Kirsten Plenge Abdalla komme og fortælle om oplevelser fra sit lange arbejdsliv.

Kirsten Plenge

Nørkleklubben

I sidste Kirkenyt gjorde vi reklame for et nyt tiltag - nemlig en strikke eller nørkleklub, hvor vi  producerer  strikkede eller hæklede dåbsklude.

Barndom i 1950’erne

Sogneeftermiddag: Onsdag den 18.april kl.15.00-17.00 vil stå i fortællingens tegn, hvor Jens Peter Madsen vil komme og fortælle for os om ”Barndom i 1950erne”

Barndom i 1950’erne

Babysalmesang

OVL Kirke tilbyder nu igen babyer på ca. 3-12 mdr., sammen med deres mødre eller fædre, at deltage i babysalmesang i Lundeborg kirke.

Babysalmesang

Velgørenhedskoncert med Mads Toghøj

Tirsdag den 24. april kl. 19.00 holder Oure Kirke velgørenhedskoncert med Mads Toghøj til fordel for Kirkens Korshærs Varmestue i Svendborg. Desuden medvirker organist ved kirken, Christian Søgaard, sammen med Kollegakoret.

Velgørenhedskoncert med Mads Toghøj

Popsalmeworkshop og koncert

Oure friskole, Oure friskoles Venner og Oure kirke inviterer alle børn, forældre, medarbejdere samt byens borgere til et stort fællessangsarrangement i musikkens og sangens tegn! Det sker fredag d.23/3 kl. 16-19.30, Aulaen på Oure Friskole og i Oure kirke

Popsalmeworkshop og koncert

Har du styr på den kristne påske?

Påske er for mange mennesker lig med ferie, påskefrokoster med familie og venner og påskeæg. Og hvis vi er heldige og vejret er med os er det også tiden hvor mange af os går i haven. Men hvorfor fejrer vi egentlig påske og hvad dækker de forskellige dage

Har du styr på den kristne påske?

”Det etiske hjørne”

Diskussionsklubben ”Det etiske hjørne” for unge (16-25 år) - vil du lade din mening lyde og samtidig blive klogere på verden og menneskene omkring dig?

”Det etiske hjørne”