Folkekirken er her stadig!

Udover de prædikener, der kommer fra min hånd og som ligger her på hjemmesiden kommer der de følgende søndage en prædiken i Fyens Stiftstidende.

Folkekirken er her stadig!

At stå sammen - hver for sig

Vi må stå sammen - hver for sig! Det har været myndighedernes anbefaling til os i den seneste tid - og det er dermed også i stigende grad blevet vores fælles virkelighed. En virkelighed, der med eet er forandret for os alle.

At stå sammen - hver for sig

Dagene i påsken

Påsken strækker sig over en hel uge og begynder med palmesøndag, hvor Jesus drager ind i Jerusalem, og den varer til 2. påskedag, hvor Jesus viser sig for sine venner og disciple, som den opstandne.

Dagene i påsken

Udbryderkongen v. Jan P. Skaarup

Sogneeftermiddag: Onsdag den 20. maj kl.15.00 – 17.00 skal vi høre en spændende og gribende fortælling om udbryderkongen Carl August, fortalt af hans grandnevø Jan P. Skaarup.

Udbryderkongen v. Jan P. Skaarup

AFLYST: Kunstskandalen v. Rolf Wiecker

Sogneefteriddag: Onsdag den 15. april kl.15.00-17.00 vil dr. phil Rolf Wiecker komme og fortælle om den måske største og samtidig mest ukendte kunstskandale i Danmark - måske kun overgået af tyveriet af guldhornene.

AFLYST: Kunstskandalen v. Rolf Wiecker

Syng og vær glad!

Man bliver glad af at synge - især sammen med andre. Det er bevist og derfor gentager vi succesen fra sidste år med FYRAFTENSANG i de 3 kirker.

Syng og vær glad!

Fælleskoncert med Billy Cross med Dissing & Las.

Vanen tro er menighedsrådene i Hesselager, Oure-Vejstrup-Lundeborg, Gudbjerg og Gudme-Brudager gået sammen om at arrangere en fælleskoncert - denne gang med Billy Cross og trioen Dissing & Las i Hesselager Kirke søndag den 24. maj kl. 19.30

Fælleskoncert  med Billy Cross med Dissing & Las.

Helligånden holder åbent hus…

Velkommen til 2. pinsedagsgudstjeneste i Vejstrup Valgmenighed mandag den 1. juni kl. 11.00, i fællesskab med nabokirkerne Oure – Vejstrup – Lundeborg, Gudme – Gudbjerg – Brudager og Hesselager.

Helligånden holder åbent hus…