Babysalmesang

OVL Kirke tilbyder nu igen babyer på ca. 3-12 mdr., sammen med deres mødre eller fædre, at deltage i babysalmesang i Lundeborg kirke.

Babysalmesang

Lundeborg kirke er et rum, der indbyder til "nærværelse". Et rum, et værelse til nærvær. Her er lyst, lunt og der er mulighed for at danse.

Den vigtigste lyd for et lille barn, er klangen af mors og fars stemme, idet sprog endnu er for avanceret. Babyer har alle antenner ude i forhold til stemningen imellem mennesker og også i forhold til musik, især melodier, rytmer og klange.

Salmer, Sang & Musik

Mange af vores salmer besidder en enkelhed i det musikalske udtryk, der gør, at de er oplagte at synge for små børn. Samtidig med salmesangen, vil vi også udtrykke salmeteksten med fagter for babyerne, lave rim og remser, synge børnesange samt danse. Babyerne får mulighed for at lytte til forskellige klange og melodier fra orgel, harmonika og evt. andre instrumenter.

Musikken arbejder således med hele barnets motorik og evne til at se, mærke og føle verden udenfor.

Det nye hold starter 1.maj 2018. Vi mødes tirsdage kl.10.00.

Der er efterfølgende fælles kaffe med brød i sognehuset ved siden af kirken.

Tilmelding senest torsdag den 5.april til sognepræst Jane Fromberg, tlf: 62281186 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.