Den stolte skipper v. Bjarne Bekker

Sogneeftermiddag: Onsdag den 18. marts fra kl.15.00 -17.00 vil være en saltvandshilsen fra de store have. Journalist Bjarne Bekker vil fortælle om den stolte skipper på skonnerten Fulton, Mogens Frohn Nielsen.

Den stolte skipper v. Bjarne Bekker

Bjarne Bekker havde et nært og venskabeligt forhold til Skipper - og i foredraget vil han komme ind på Skippers usædvanlige liv. Et liv, der til tider var præget af modvind og  livsfarlig bølgegang - men ikke desto mindre havde Skipper også en stor og grundlæggende taknemmelighed til livet.

Bjarne Bekker fortæller historien om manden, der blev landskendt, fordi han tog over dér, hvor samfundet gav op. Eller svigtede sårbare unge i en epoke med rundkredspædagogik.

- Skippers konsekvenspædagogik, kendt og anerkendt gennem århundreder i søfarten, skabte venner i de 742 familier, han hjalp gennem livskriserne.

Bjarne Bekker fortæller om 50-året for Fultonprojektets start. Om Skippers efterfølgende succes’er i Norge. Om Mogens Frohn Nielsens forfatterskab.

Selv udtaler han: Jeg blev Rigmor og Mogens Frohn Nielsens universalarving og har netop i samarbejde med forlaget SAXO udgivet 20 af Skippers bøger som ebook. Efter planen har min film om Skippers livsværk premiere på Scala i Svendborg på 50 årsdagen og dermed på Skippers 85 års fødselsdag - 1. april kl. 17.00

Denne eftermiddag står desuden i DSUKs tegn (Danske sømands og udlandskirker) og der vil ud over kaffe og foredrag være et lotteri til fordel for Rotterdams sømandskirke, hvor man kan være heldig at vinde mange fine ting. Bjarne Bekker har bl.a doneret 10 af sine bøger til lotteriet. Der er meget gode chancer for at vinde en præmie.

Alle er velkomne.