”Et Julebud” - julekoncert i Vejstrup kirke

Søndag den 15. december kl. 15.00 spilles der en times julekoncert med Jakob Panduro’s kvintet i Vejstrup kirke.

”Et Julebud”  - julekoncert i Vejstrup kirke

”Et Julebud” er en julekoncert fuld af stemning og intensitet, en udadvendt koncert af kendte og mere ukendte ”Christmas carols” blandet med fortælling om gamle traditioner/varsler.

Repertoiret består bl.a. af sange som: Glade jul, Når du ser et stjerneskud, Santa Claus is comin’ to town og Juletræet med sin pynt. Den musikalske oplevelse, bliver blandet med fortælling om gamle traditioner/varsler, et digt og eget julenummer.

Det er bassisten/ komponisten Jakob Panduro, som har skrevet arrangementerne og derudover bidrager med sine egne jule kompositioner. Han er uddannet med diplom fra Det Fynske Musikkonservatorium og er bosat i Århus.

Orkesteret rummer nogle af Århus’s mest fremtrædende musikere, alle kendt fra mange forskellige sammenhænge og med en solid uddannelsesmæssig baggrund.

Kvartetten består af: Stinne schwartz sang,  Jens Ulrik Madsen klaver, Jakob Panduro Kontrabas, Jeppe Wessberg Christensen, trommer.

Der er lagt op til en hyggelig aften med musik der giver den gode julestemning.

Koncerten er gratis.

Alle er velkomne!