Fælles 2. pinsedags-gudstjeneste i det grønne!

I år vil vi afholde den fælles 2. Pinsedagsgudstjeneste i Hesselager præstegårdshave. Tidspunktet er mandag den 10.juni klokken 11.00.

Fælles 2. pinsedags-gudstjeneste i det grønne!

Kirkerne i den tidligere gamle Gudme kommune vil som de øvrige år være repræsenteret. Prædikanten er sognepræsten ved Hesselager kirke, Hanne Thordsen. De øvrige præster vil medvirke ved de øvrige læsninger og ved nadveren.

Efter gudstjenesten er der mulighed for at nyde sin medbragte mad i det grønne – og der vil også være mulighed for en kop kaffe og et stykke kage, som menighedsrådene vil være vært for. Der er sat stole og borde op til formålet.

Så! – Pak en madkurv  - medbring det gode humør og kom og vær med i en festlig gudstjeneste  for hele familien.

I tilfælde af regn afholdes gudstjenesten i Hesselager kirke.

Alle er velkomne!

Når tiden nærmer sig vil gudstjenesten blive annonceret i aviser m.m. – og et udførligt program vil blive lagt ind på kirkens hjemmeside www.ovlkirke.dk