Fælles fastelavns- gudstjeneste i Lundeborg

Fastelavns søndag d. 3 marts kl 9.30, afholder vi en fælles fastelavnsgudstjeneste for børn og barnlige sjæle i Lundeborg kirke.

Fælles fastelavns- gudstjeneste i Lundeborg

Her er alle meget velkomne til at klæde sig lidt eller meget ud, og efter gudstjenesten vil der  være   slå katten af tønden i Aktivhuset på havnen  i Lundeborg. Denne del af fastelavnsfesten står Lundeborg Borgerforening for.

For at vi kan huske de gode gamle fastelavns sange og lære et par nye, vil organist Christian Søgaard  tirsdag d. 19. og 26. februar kl.16.30 -17.30, invitere  børn og voksne til  kor fællessang i Lundeborg kirke. Vi skal bl.a synge sangen til Lundeborg kirke, der blev lavet til 100 års jubilæet.

Følg med på vores kirkes hjemmeside og facebookside, når fastelavnstiden nærmer sig – dér vil I kunne se meget mere om denne festlige dag for børn og voksne.