Fælleskoncert med Billy Cross med Dissing & Las.

Vanen tro er menighedsrådene i Hesselager, Oure-Vejstrup-Lundeborg, Gudbjerg og Gudme-Brudager gået sammen om at arrangere en fælleskoncert - denne gang med Billy Cross og trioen Dissing & Las i Hesselager Kirke søndag den 24. maj kl. 19.30

Fælleskoncert  med Billy Cross med Dissing & Las.

Billy Cross er tidligere guitarist og kapelmester hos Bob Dylan og går på scenen sammen med trioen Dissing & Las for at fortolke Bob Dylan.

Der er tale om en enestående autentisk fortolkning af Dylan universet på højeste niveau, hvor Dylans musik vil blive spillet med musikalsk overlegenhed og høj intensitet.

Ledt an af Billy Cross som turnerede med selveste ”Uncle Bob” i tre år og som medvirkede på to af hans albums.

Dilling og Las har turneret i flere år med Dylans musik for et begejstret publikum, og det var som publikummer, at Billy Cross blev inspireret til at lave et musikalsk samarbejde.

”Det bliver en stor fornøjelse at spille Dylans sange igen, sammen med et yderst kompetent hold”, bedyrer Billy Cross efter at have hørt Dissing & Las fortolke Dylans musik.

Dissing, Las & Cross Band stiller med A-holdet af musikere, når de indtager scenen med Dan Hemmer på kirkens orgel og Jesper Elnegaard på trommer. Oplev denne unikke kombination af gamle toner i nye fortolkninger.

”Det var lidt nervepirrende pludselig at stå og spille Dylans musik med Billy, der har været kapelmester på en kæmpe turné, et livealbum og et studiealbum Bob Dylan. Men også bare virkelig inspirerende at mærke hans entusiasme og hans fænomenale guitarspil.

Vi glæder os helt vildt til at stå på scenen med det her”, udtaler Dissing & Las.

Koncerten er gratis, men grundet pladshensyn er man nødt til at erhverve sig en billet. Oure- Vejstrup -Lundeborg Pastorat har 65 billetter til rådighed som uddeles efter de 3 gudstjenester, søndag den 22. marts kl.9.00 i Oure og 10.15 i Vejstrup og  den 29. marts kl.10.00 i Lundeborg.

Billetterne uddeles ligeligt efter ”først-til-mølle-princippet” .

På menighedsrådenes vegne

Hesselager menighedsråd.