Fælleskoncert med Esther Brohus

Som vanen tro er menighedsrådene i Hesselager, Oure-Vejstrup-Lundeborg, Gudbjerg og Gudme-Brudager gået sammen om at arrangere en fælleskoncert med Esther Brohus d. 27. oktober 2019 kl. 16.00 i Gudme Kirke.

Fælleskoncert med  Esther Brohus

Musikalitet og stædighed er to nøgleord i Ester Brohus’ karriere. Hun valgte tidligt at forfølge sin drøm om at skabe sig en karriere som sanger og sangskriver, og siden pladedebuten ”Ester” og hittet ”Perfect Way” i 1992 har Ester Brohus manifesteret sig som vores stærkeste og mest originale country-inspirerede navn.

Ester Brohus sætter et personligt præg på både egne og andres sange. Repertoiret er en bred vifte af de smukke countryballader, som hun har skrevet, krydret med nogle af de gospelsange hun har optrådt med siden sin scenedebut i en alder af kun 6 år. I øvrigt er det efterhånden blevet en fast tradition, at koncerten rundes af med fællessang til Grundtvig-salmen ”Jeg ved et lille Himmerig”.

For Ester Brohus har det ikke været nødvendigt at lede efter et musikalsk udtryk. Hun er vokset op med genren. Hele sin barndom rejste hun rundt med forældrene, som var gøglere og musikanter. Ester Brohus havde været til mange byfester og på mange markedspladser, før det gik op for hende, at der også var andre måder at leve livet på. At optræde med countrymusik er blevet Ester Brohus’ lod her i livet. Det er ikke Ester Brohus, der har valgt musikken – det er musikken, der har valgt hende.

Koncerten er gratis, men grundet pladshensyn er man nødt til at erhverve sig en billet. Oure- Vejstrup -Lundeborg Pastorat har 50 billetter til rådighed som uddeles efter de 3 høstgudstjenester den 8.september og den 15.september. (se nærmere omtale her i bladet)

Det er menighedsrådsmedlemmer, der uddeler billetterne. Lotte Olsen uddeler billetterne i Oure, Lene Manfeldt i Lundeborg og Niels Jørgen Halberg i  Vejstrup kirke. Billetterne uddeles ligeligt efter ”først-til-mølle-princippet” .

På menighedsrådenes vegne - Gudme-Brudager Menighedsråd