Fællesskab og motion på tværs af sognegrænser

I et samarbejde mellem menighedsrådene i gamle Gudme kommune og Vejstrup valgmenighed er der arrangeret en cykeltur og en vandretur, der inkluderer kirke, kultur, fællesskab, motion og natur.

Fællesskab og motion på tværs af sognegrænser

Vi håber rigtig mange har lyst og mulighed for at deltage i nedenstående arrangementer.

Tirsdag den 4. august kl.16.30 mødes vi ved Lundeborg Kirke.

Efter en kort andagt  cykler vi ned omkring Tiselholt, som vi ser fra havsiden. Herefter cykler vi tilbage og ned om Hesselagergård. På Gammel Lundeborgvej har vi fået lov at se Elisabeth Møllers flotte glasmosaikker, som både findes i haven og inde huset.  Det er også her i haven, at vi spiser vores medbragte mad. Turen er ca. 18 km.

Velkommen på vandretur med Vejstrup Valgmenighed.

Vi glæder os til at mødes med jer tirsdag den 1. september kl. 17.00 hos Anni Lolk på Skovmøllevej 24, 5881 Skårup og begynder turen med en kort andagt, hvorefter vi går ud i den smukke natur.

Ligesom sidste år vil pilgrimmen være tema. Der bliver ophold undervejs med musik og fællessang som relaterer til vandreturens tema. Når vi kommer tilbage fra turen, er der mulighed for at spise den medbragte madpakke inde eller ude, afhængig af, hvordan vejret er og Valgmenigheden byder på kaffe/te og kage.

Vi slutter med en aftensang. Turen vil være på max 5 km og i varieret terræn.

Alle er velkomne!