Familiegudstjeneste og kirkevandring i Lundeborg

Søndag den 29. marts kl.10.00.

Familiegudstjeneste og kirkevandring i Lundeborg

Marias bebudelse hedder søndagen. Den dag, hvor Maria får den skelsættende besked fra englen Gabriel  at hun skal blive med barn - og hun skal føde den højestes søn. Ikke en nem besked at modtage for en helt ung pige.

Også vi står nogle gange i livet med udfordringer vi helst ville være foruden. Så kom og lær af Maria - hvordan tackler vi de ting i livet, der kommer bag på os.

Efter gudstjenesten  er der kirkevandring, hvor vi vil gå til Oure kirke. Getter vil som vanligt føre an på hest!

Ved Oure kirke venter der os en sandwich samt en lille forfriskning - samt en kop kaffe/the og småkage.Sluttidspunkt er omkring kl.13.30.

Hvis nogen har brug for at hente deres bil i Lundeborg efter endt vandring bestiller vi gerne kirkebilen fra Oure tilbage til Lundeborg kirke .

Af hensyn til frokosten og bestilling af kirkebil er der tilmelding til Lene Manfeldt 25113495 senest torsdag den 19.marts.

Vi håber på en dejlig dag med forår i luften! Husk – de gode sko til vandringen!

Alle skal være meget velkomne!