Fyraftenssang i Oure, Vejstrup og Lundeborg kirker

Vi har i forårs månederne marts, april og maj planlagt 3 tirsdage, hvor der vil være fyraftensang i henholdsvis Oure, Vejstrup og Lundeborg kirker. (Varighed ca. ½ - 3/4 time).

Fyraftenssang i Oure, Vejstrup og Lundeborg kirker
Nu kommer fuglene igen,
Og lyset vælter pludselig ind.
Det kommer gennem alle sprækker,
lyse nætter er tilbage.

Sådan synger vi med Alberte Winding - og det er jo rigtigt. Lyset vender tilbage - og med det forhåbentlig også lysten og energien til at synge!

Derfor har vi i forårs månederne marts, april og maj planlagt 3 tirsdage, hvor der vil være fyraftensang i henholdsvis Oure, Vejstrup og Lundeborg kirker. (Varighed ca. ½ - 3/4  time).

Vi vil både  synge fra højskolesangbogen og salmebogen. Der vil være en kort andagt med temaet som udgangspunkt - ligesom de sange/salmer vi synger også vil referere hertil.

Datoer for Fyraftensang:

• Tirsdag den 5.marts i Oure kirke kl.17.00  (Tema: Livets hjul - I lyst og nød og glæde og sorg")
  • Tirsdag den 2.april kl.17.00. Tema: "Med øjet som det skabtes himmelvendt")
  • (Tirsdag den 7.maj kl.17.00 (Tema: "Forår og fugle)

Alle - uanset sangstemme - er velkomne.

Vel mødt!

Jane Fromberg