Gå glip & Ståsteder Foredrag med Svend Brinkmann

Svend Brinkmann har de seneste år i den grad formået at skabe debat og tale ind i og imod tidens tendenser. Han bliver omtalt som en af landets vigtigste intellektuelle, og så har hans bøger konstant ligget på bestsellerlisterne over fagbøger.

Gå glip & Ståsteder Foredrag med Svend Brinkmann

Med udgangspunkt i sine bøger tager Svend Brinkmann os med ind i sit univers, hvor det gælder om at "stå fast", "ståsteder" og om at turde  "gå glip af". Han taler om den grænseløse udviklingskultur, hvor alt handler om umiddelbar behovstilfredsstillelse.

I stedet stiller han spørgsmål som: Hvad er værd at stå fast på i tilværelsen? Hvad har et menneske pligt til at gøre? Hvad har fællesskabet at tilbyde? Hvad er overhovedet et meningsfuldt liv?

Du har nu selv mulighed for at opleve Svend Brinkmann live til et både tankevækkende, aktuelt og underholdende foredrag torsdag den 15.november kl.19.00 - 21.00 i aulaen på Oure friskole, Børnehave & Vuggestue.

Af hensyn til antal pladser kræves der tilmelding fra den 1.oktober til Hanne Bering på sms. 2077 0775 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (Først til mølle princippet gælder)

Arrangør: Kirkerne i Gl. Gudme kommune samt Oure friskole