Høstgudstjenester med skøn folkemusik

Sæt allerede nu et kryds i kalenderen til én af årets høstgudstjenester.

Høstgudstjenester med skøn folkemusik

Søndag den 8.september er der høstgudstjeneste i Vejstrup kirke kl.10.15 og i Oure kirke kl.13.00.

Søndag den 15.september er der høstgudstjeneste i Lundeborg kirke kl 10.15.

I vil blive mødt af smukt pyntede kirker - ligesom der denne dag også vil være ekstra musik. Udover kirkens organist vil musiker Michael Graubæk også medvirke.

Michael Graubæk har fået folkemusikken ind med modermælken, idet han er vokset op i Odense med en far (Jens Graubæk) der spillede violin og en mor (Anne-Mette Graubæk) som dansede. Han er blevet bl.a. udnævnt til dansk rigsspillemand i 2014 sammen med kun 11 andre i Danmark.

Ord fra Poul Lendal- (fra spillemandsgruppen Lang Linken og Dansk Rigsspillemand):

”Michael Graubæk blandt kernen af musikere og kunstnere der udgør den absolutte midte og dybde i den nye danske folkemusikkultur.

Michael er kommet mere end veluddannet ud fra Det fynske Musikkonservatorium, hvor han har brugt sin studietid dybt tjekket, professionelt og med størst muligt udbytte. Han er simpelthen en af vore allerstørste spillemænd nu. Hans spil er poetisk, forfinet, groft, uforudsigeligt, sammenhængende, underholdende og så har det den I mine øjne rette balance mellem respekt for traditionen og udfordring af traditionen, og han blev meget naturligt Danmarksmester i Folkemusik ved et nys overståede mesterskab i Præstø 2010.”