Hvordan kom Grundtvig til Sydfyn?

Sogneeftermiddag onsdag d. 16. november: Sognepræst Torkil Jensen kommer og fortæller om Grundtvig.

Hvordan kom Grundtvig til Sydfyn?

Torkil Jensen har gennem de seneste 21 år været sognepræst i Vester Aaby og Aastrup. I de seneste 4 år endvidere uddannelseskonsulent for nye præster i Fyens Stift.

Han stammer fra Oure, hvad han tidligere har fortalt om ved et eftermiddagsmøde i præstegården.

Hvordan kom Grundtvig til Sydfyn?

I en blanding af lokalhistorie og landshistorie vil sognepræst Torkil Jensen, Vester Aaby, tage os med på en rejse gennem 200 år. Vækkelser og kirkelige retninger satte deres præg på kirkehistorien og viste, at vigtige ting skyder op fra neden. Mød ”Spillemanden fra Skårupøre” og andre skikkelser og hør, hvordan en lokal præst satte Grundtvig på landkortet for 100 år siden. Det hele bliver rundet af med spørgsmålet:  Hvor møder vi Grundtvig i dag?