Indbydelse til minikonfirmandundervisning

Kære elev i 3.og 4. klasse og dine forældre! Hvis du går i 3. eller 4.klasse vil jeg gerne  invitere dig til at være minikonfirmand hos mig tirsdage eftermiddage.

Indbydelse til minikonfirmandundervisning

Første gang er tirsdag den 12.december og sidste gang tirsdag den 6.februar.

Som minikonfirmand kommer du og dine kammerater til at

• høre gode historier fra bibelen.
  • synge sange og salmer.
  • gå på opdagelse på kirkegården og i kirken
  • lave kreative ting.

Vi vil hver gang få en forfriskning med brød, frugt eller grønt. Minikonfirmand er for alle børn i 3. og 4.klasse. Du behøver ikke være døbt for at gå til minikonfirmandundervisning. Det er gratis at deltage.

Tid og sted: Vi mødes  tirsdage  Kl. 14.35-16.00  ved Oure præstegård,  Albjergvej 30, 5883 Oure. (konfirmandsalen) Skolebussen holder lige ud for præstegården.

Vi afslutter forløbet med en fastelavnsgudstjeneste søndag den 11.februar,  hvor minikonfirmanderne optræder med sang og dans. Efter gudstjenesten slår vi katten af tønden!

Jeg glæder mig til at se jer!

Med venlige hilsener sognepræsten

Jane Fromberg