Kære deltagere i Sorggruppen

Nu har vi fået alle detaljer på plads og er klar til at mødes med jer i vores sorggruppe her i efteråret 2018.

Kære deltagere i Sorggruppen

Planen er, at vi mødes 8 torsdage fra kl. 16.30 –   ca. 18.00 i Fredens sognehus, Glarmestervej 8, Svendborg. ( og en enkelt gang i præsteboligen)

Mødedatoer:

• Uge  40: torsdag d. 4. oktober i Fredens sognehus
  • Uge  41: torsdag d. 11. oktober i Fredens sognehus
  • Uge  43: torsdag d. 25. oktober i præsteboligen, Glarmerstervej 6
  • Uge  45: torsdag d. 8. november i Fredens sognehus
  • Uge 46: torsdag d. 15. november i Fredens sognehus
  • Uge 48: torsdag d. 29. november i Fredens sognehus
  • Uge 49: torsdag d. 6. december i Fredens sognehus
  • Uge 50: torsdag d. 13. december i Fredens sognehus

I skal ikke forberede jer på nogen måde, bare møde op første gang, så fortæller vi om, hvordan vi har planlagt forløbet og rammerne for møderne sådan at alle kan føle sig trygge og godt tilpas i gruppen.

Første gang holder vi et lille oplæg om sorg, og hver af jer får lejlighed til at fortælle om, hvem I har mistet og hvordan.

Vi får kaffe undervejs, og hvert møde slutter vi med lidt at spise.

Inden vi skilles er der de fleste gange mulighed for at gå med over i kirken, hvor vi tænder et lys for den, vi har mistet og sidder lidt inden vi slutter med et Fadervor og en salme.

Der er gode parkeringsmuligheder ved Fredens kirke/sognehus.

Hvis I har spørgsmål, så ring eller skriv endelig til os og ellers glæder vi os bare meget til at møde jer.

Med venlig hilsen