Koncertgudstjenester juleaften

NB: Pladsbestilling til juleaftensgudstjenesterne

Koncertgudstjenester juleaften

Pladsbestilling

NB: På grund af corona-situationen bliver det desværre nødvendigt på forhånd at bestille plads til gudstjenesten. Send en e-mail, hvor I tydeligt angiver, hvor mange pladser I ønsker.

• Oure: skriv til Hans Ole Olsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. fra den 3. til den 5. december
  • Vejstrup: skriv til Linda Beck på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. fra den 3. til den 5. december
  • Lundeborg: skriv til Hanne Bering på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. fra den 3. til den 5. december

Kirkerne åbner en halv time før gudstjenesten. Hjælpere står klar til at vise jer hen til jeres pladser.

Juleaftensgudstjenesterne

Vi fejrer gudstjeneste juleaften kl. 13 i Lundeborg kirke, kl. 14.30 i Oure kirke og kl. 16 i Vejstrup kirke.

For at vi kan være flere i kirken her i corona-tiden, bliver gudstjenesten uden sang. Til gengæld er der sørget for masser af musik: ud over kirkens egne musikere medvirker den danske sopran Lise Bech Bendix samt saxofonist og tværfløjtenist Gert Knudsen.

Sopran Lise Bech Bendix debuterede i 2014 fra solistklassen, og har kandidatgrad fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Som oratoriesolist er Lise Bech Bendix efterspurgt i hele landet, bl.a. med solistpartierne i Bachs Juleoratorium.

Lise indgår i flere forskellige klassiske ensembler og er, ved siden af sit solistiske arbejde, sopran i DR Koncertkoret, og hun deltager ved de store symfoniske radio og TV dækkede koncerter fra DR koncerthuset.  I foråret 2019 var hun solist med Odense symfoniorkester i en direkte international TV-transmission af Carl Nielsen konkurrencen, og i foråret 2020 gæstede hun igen Odense Symfoniorkester som solist.

Lise er bosat i Nyborg med sin familie.