Radiogudstjeneste fra Lundeborg kirke

Søndag den 31.marts kl.10.00 - Midfaste søndag - vil man kunne følge højmessen fra Lundeborg kirke.

Radiogudstjeneste fra Lundeborg kirke

Hver eneste søndag formiddag har man siden den 22. februar 1925 kunnet åbne sin radio på P1 og følge en højmesse et sted i landet. Det vil sige i godt 94 år har man haft mulighed for at  følge gudstjenester rundt om i landet - fra de allerstørste kirker til de mindste.

Før højmessen kl.10.00 er der tid til at høre lidt om sognets historie og menigheden , og man får også bedeslagene med. Det er en uklippet gudstjeneste, som sendes live ud gennem højttaleren, hvilket giver gudstjenesten en særlig nerve. Der er i gennemsnit 60.000- 80.000, der lytter til transmissionen via radioen.

Jeg håber vi får en dejlig gudstjeneste, hvor "den gode Ånd", som er i Lundeborg kirke kan mærkes helt ude i stuerne derhjemme.

Alle skal være velkomne til gudstjenesten!

Sognepræst Jane Fromberg.