Rundt om Halfdan - Nye og gamle sange af Halfdan

Norske nisser nyser ikke. Når det blæser koldt fra nord låser de med nissenøgler , deres nissenæsebor.

Rundt om Halfdan - Nye og gamle sange af Halfdan

Ordene er af Halfdan Rasmussen - fra hans elskede og sjove ABC, som mange børn og voksne kender og har moret sig over. I 2015 fejrede vi 100 år for Halfdan Rasmussens fødsel!  - og det vil vi fejre med 3 års forsinkelse, for onsdag den 16.januar kl.15.00- 17.00 vil Halfdan Rasmussen være på programmet.

Det er Ulrik R. Damm, som har været organist ved henholdsvis Sct. Clemens Kirke og Sct. Mortens Kirke i Randers og Birgitte Kaas Sørensen, der har været kirkesanger ved kirkerne i Kousted og Råsted, der vil fortælle og synge for os.

Der vil være nye og gamle sange af Halfdan Rasmussen, solo og flere fællessange samt fortælling om denne spændende mand.

Ulrik R. Damm har lavet melodier til en del af Halfdans rim. Disse, samt nogle af de gamle sange af Halfdan, har Pigekoret ved Jennumparkens fritidshjem indsunget på cd. I denne forbindelse udgav koret også et sanghæfte med sangene fra cd-en.

Da Dronningen var på besøg i Randers i 2010, sang Pigekoret tre sange for Dronningen, som senere er blevet til Dronningepotpourriet. Dette potpourri er naturligvis også på repertoiret denne dag.