Samarbejde på tværs!

Kender du nogle i dit sogn, som kunne have glæde af FTS? – som står for Folkekirkens tværkulturelle samarbejde i Svendborg.

Samarbejde på tværs!

Det kunne evt. være gæstearbejdere og deres ægtefæller, udenlandske studerende, flygtninge eller andre -  så hjælp os med at skabe kontakt.  Vi bygger bro til det danske samfund og til folkekirken.

facebook og på vores hjemmeside finder du oplysninger både om vores månedlige internationale gudstjeneste og om vores tværkulturelle aktiviteter bl.a. om den internationale mødregruppe Mama Mia, Sprogcaféen og andre aktiviteter.

Du er også meget velkommen til at kontakte FTS.

Med venlig hilsen

Projektmedarbejder Pernille Gade Krohn, tlf. nr. 91 16 99 16, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Præst Mai Bjerregaard Andersen, tlf. nr.  24 24 61 12, e-mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.