Sogneudflugt til Medicinhaverne i Tranekær på Langeland

Som fortsættelse på den sogneftermiddag, hvor vi hørte om Hildegard von Bingen, skal vi nu tage en udflugt til Medicinhaverne i Tranekær på Langeland onsdag d. 15.maj 2024

Sogneudflugt til Medicinhaverne i Tranekær på Langeland

Haverne er fulde af alle de medicinplanter, der er nævnt i Hildegard von Bingens bøger. Planterne er sat i haven i forhold til menneskets kropsfunktioner. Som f. eks. åndedræt, kredsløb, fordøjelse, ernæring osv.

Præsten vil vise rundt og fortælle om de forskellige planter og hvad de kan anvendes til.

Desuden vil der være et stop i Tranekær Kirke, hvor den lokale præst, Peter Møberg, indvier os i kirkens lange historie.

Afgang fra Præstegården Albjergvej 30 Kl 13.30

Tilmelding til Kirsten Bundgaard på telefon : 20 48 94 03 / Sognepræst Heike Von Munchow på telefon : 51710021