Sommerudflugt med både kultur og natur!

Onsdag den 19. juni byder på både kultur og natur.

Sommerudflugt med både kultur og natur!

Vores årlige sogneudflugt går denne gang til Øster Skerninge kirke, som er særlig kendt for sin meget smukke blå farve og også sin særlige og meget farverige altertavle lavet af den færøske kunstner  Torbjørn Olsen.

Torben Poulsen, som er præst ved kirken vil komme og fortælle os om kirken og dens historie.

Efter kirkebesøget nyder vi vores medbragte eftermiddagskaffe og kage i Øster Skerninges sognehus.

Herefter kører vi til Broby, til "De Japanske haver", hvor Peter, som sammen med sin hustru Anne, er idémager bag haven.  Peter vil holde et foredrag for os om haverne, inden vi på egen hånd går ud i de forskellige haver.

Drømmen om en Japansk have i Danmark, hvor danskere kunne komme og opleve den japanske kultur, har Peter haft de sidste 20 år. Peter, som er uddannet anlægsgartner med en overbygning som teknikker, har igennem alle disse år arbejdet målrettet efter at lære alt om den japanske havekultur. Anne blev allerede på sin første rejse til Japan i 2003 smittet med den samme begejstring for japansk kultur. Anne er uddannet havebrugskandidat med en ph.d. i jordfysik og har arbejdet med planter og vækstmedier i over 20 år. Ud over at være glad for at arbejde med planter, har Anne en entusiasme for fremstilling af god mad og drikke.

Vi afslutter turen i vores egen konfirmandsal, hvor vi nyder vores egen medbragte mad.

Menighedsrådet sørger for kaffe/kage og drikkevarer til turen. Turen er gratis og alle er velkomne – men der kræves tilmelding af hensyn til bestilling af bus.

Tilmelding senest mandag den 3.juni til Jane Fromberg, tlf. 62281186 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Afgang fra Oure præstegård kl.13.30 - Sluttidspunkt ca.19.30