Til bord med Luther

Sogneeftermiddag d. 17. januar 15.00 - 17.00 - dramatiserende foredrag v. skuespiller Agnethe Bjørn og pianist Lisbeth Sylvest. 

Til bord med Luther

I januar måned - den 17.januar  kl.15.00-17.00 -  bliver vi en del af det dramatiserende foredrag : ”Til bords med Luther” v. skuespiller Agnethe Bjørn og pianist Lisbeth Sylvest.

På en folkelig og fornøjelig måde fortæller to køkkenpiger ansat på Lutherhaus i Wittenberg om Martin Luther, hans hustru Katharina von Bora, familien og vennerne, samt Luthers ideer om reformationen.

Pigerne har lyttet ved dørene, når Luther holdt sine store middage, og de har kigget i studenternes referater af hans taler. De er oplært i husholdning af Luthers stærke hustru, Frau Käthe, og sammen med publikum vil de synge flere af Luthers salmer.

Alt i alt en fortælling om Luther og reformationens opståen – og om hvordan den bredte sig til Danmark.

Vær opmærksom på at der denne gang  vil være en pause, hvor Luthers livret serveres:  Gule ærter med Luther øl til !

Og bemærk! På grund af maden kræves der tilmelding til  denne sogneeftermiddag til sognepræst Jane Fromberg, tlf.62281186 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 8.januar.

Alle er velkomne!

Vel mødt!