Velgørenhedskoncert med Mads Toghøj

Tirsdag den 24. april kl. 19.00 holder Oure Kirke velgørenhedskoncert med Mads Toghøj til fordel for Kirkens Korshærs Varmestue i Svendborg. Desuden medvirker organist ved kirken, Christian Søgaard, sammen med Kollegakoret.

Velgørenhedskoncert med Mads Toghøj

Mads, som er bosiddende på Sydfyn, har rødder i Skagen, og Rødder er netop titlen på hans 3. og seneste album, som er en stor hyldest til barndomsbyen Skagen og de mennesker, der gjorde Mads til det menneske og den sangskriver, han er i dag.

Centrum i hyldesten er meget naturligt Mads’ morfar, Thomas Jensen, bedre kendt under navnet Fisker Thomas. Så mon ikke vi kan forvente et par numre herfra, siger Hanne Bering Jensen, kasserer i Oure, Vejstrup og Lundeborg sognes Menighedsråd.

- Mads´ nummer ”HOMELESS” vil være et naturligt valg til koncerten, ligesom ”Streets of London” vel nærmest er et must. Og så er Mads en rigtig dygtig fortolker af Elvis Presley, så jeg tror godt, at vi kan forvente en fantastisk aften i Oure Kirke.

Der er Fri Entré til koncerten, men Menighedsrådet og Mads opfordrer alle til at donere et beløb, som ubeskåret går til Kirkens Korshærs Varmestue i Svendborg.

Man vil kunne benytte mobilepay eller give et kontant beløb.