Dåb

Alle børn skal have et navn senest 6 måneder efter fødslen. Dette kan ske enten ved navngivning eller dåb.

Navngivning

Navngivning skal anmeldes  digitalt på www.borger.dk. Kan også anmeldes på navngivningsblanket til kirkekontoret, vandværksvej 3, Hesselager.

På Familiestyrelsens hjemmeside www.familiestyrelsen.dk findes en liste over godkendte fornavne i Danmark.

Dåb

Dåb aftales med sognepræsten Jane Fromberg. Forud for dåben kontakter forældrene præsten for en samtale. Til samtalen taler vi om bl.a. om dåben, dens betydning og selve gangen i dåbsgudstjenesten. I har også mulighed for at ønske en salme til dåben.

Barnets navn, samt navne og adresse på 2-5 faddere sendes til kirkekontoret, Vandværksvej 3 i Hesselager, hvor præstesekretær Ellen Sørensen er at finde onsdage og fredage fra 8.00-12.00.

Alle faddere skal være døbt med en kristen dåb.

Hør dåbs salmer online på Dendanskesalmebogonline.dk