Konfirmand tilmelding 2018/2019

Kære kommende konfirmander!

Nu er det tiden, hvor I kan tilmelde jer konfirmationsforberedelsen, som begynder  tirsdag den 25.september kl.15.00 -17.00 i konfirmandsalen ved Oure præstegård, Albjergvej 30.

Er man bosiddende i Oure, Vejstrup eller Lundeborg skal man konfirmeres i én af de tre kirker og "gå til præst" i Oure ved Jane Fromberg .

Undervisningen kommer til at ligge 3 tirsdage eftermiddage fra 15.00 -17.00 i uge 39- 40 og 41.

I uge 42 er der efterårsferie.

Efter uge 42 er der konfirmationsforberedelse tirsdage morgener fra 8.15- 9.35. Kirken betaler transportudgifter til de  lokale skoler der ligger i området. Børnene bliver hentet ved præstegården efter endt undervisning og kørt ud til de respektive skoler.

Tilmelding kan ske på www.ovlkirke.dk på flere måder:

• Hent blanketten (pdf), udfyld den på computeren og send filen med e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Hent blanketten, udskriv, udfyld og aflever den til præstesekretær Ellen Sørensen, Vandværksvej 3 i Hesselager.
  • Hent blanketten på Vandværksvej 3 i Hesselager (Ved præstesekretæren), udfyld den og aflevér tilbage.

OBS! Hvis du bruger google chrome skal du først downloade den og derefter åbne den før du udfylde den. De udfyldte data vil ellers ikke gemmes.

Hent blanketten (pdf)

Du kan læse mere om konfirmation og hvad det handler om på www.ovlkirke.dk

Jeg glæder mig til at møde jer!

De bedste hilsner fra sognepræst Jane Fromberg