Nytårsgudstjeneste

Traditionen tro vil der være en fælles Nytårsgudstjeneste for alle tre kirker den 31. december klokken 14 i Lundeborg kirke.

Nytårsgudstjeneste

Nørkleklubben

Den første torsdag i hver måned. Kl. 10:00. Nørkleklubben er for dig, der elsker at have håndarbejde mellem hænderne.

Nørkleklubben

Julefrokost

Onsdag den 15. december kl. 15:00 er der julehygge for alle pengene, når vi igen slår dørene op for den traditionsrige julefrokost.

Julefrokost

Ønskegudstjeneste

Søndag den 19. december kl. 16:00 i Lundeborg kirke: Er du en af dem, der er ked af, vi ikke kan nå at synge alle julesalmerne juleaftensdag? Fat mod!

Ønskegudstjeneste

Skæbnens Veje

Foredrag med tidligere vicepolitikommissær John Arly Henriksen onsdag den 19. januar kl. 15:00.

Skæbnens Veje

Vinter- eventyr

Onsdag den 16. februar kl. 15:00: I februar måned, mens mørket sænker sig og sneen daler udenfor, samles vi til kaffe, kage og sang i sognegården og lytter til en god historie.

Vinter- eventyr