Fælleskoncert med Signe Svendsen i Oure Kirke

Torsdag D. 27. oktober Kl. 19.00: Album for album, koncert for koncert, har hun lagt personlighed til og står tydeligt som en fantastisk sangerinde og en stærk entertainer.

Fælleskoncert med Signe Svendsen i Oure Kirke

Som sangskriver og med en stemme, der rummer et insisterende nærvær og en sjælfuldhed, indtager hun kirkerummet på smukkeste vis.

” Det her er et ægte ønskescenarie. Når jeg spiller mine sange i denne her trio-version.

Der er plads til, at fortælle historierne og plads til at folk kan få lov til at flyde væk fra hverdagen på et trip af ord og toner-jeg elsker det virkelig:” Signe Svendsen.

Koncerten afholdes i fælleskab med Hesselager og Gudme, Gudbjerg og Brudager.

Da der er begrænset biletter kan de bestilles på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. fra mandag D. 3 oktober til og med onsdag D.5 oktober. Der kan bestilles 2 biletter, billetter fordeles så længe der er biletter.