Foredrag om Kierkegaard og det tragiske

Torsdag den 18. november kl. 19:00 i Oure Kirke er der foredrag om Kierkegaard og det tragiske ved Kristian Bunkenborg.

Foredrag om Kierkegaard og det tragiske

Kristian ph.d. i teologi fra Københavns Universitet, og han beskriver sit foredrag således:

”Først erfarer vi verden, så begynder vi at tænke. For Søren Kierkegaard begynder tænkningen i tragediens tårer. Det tragiske er ikke bare en kunstnerisk genrebetegnelse, men er indeholdt i ethvert menneskeliv. Det tragiske sætter ethvert menneske i forbindelse både med forgangne tider og med nutidens omverden.

I foredraget vil jeg fortælle om Kierkegaards syn på det tragiske som et menneskeligt grundvilkår. Jeg vil komme ind på, hvordan både den personlige tragedie og den kunstneriske gengivelse af tragedien passer ind i hans filosofi, og hvordan det tragiske kan være med til at forme os som mennesker og endda gøre os til bedre mennesker.”

Der vil være mulighed for spørgsmål og samtale efterfølgende, og menighedsrådet vil byde på en øl, vand eller kaffe.

Alle er velkomne!