Konfirmationstilmelding 2024/25

Kære Konfirmander, vi glæder os til at byde jer velkommen til et spændende efterår og forår med mange gode oplevelser, for både jer og jeres familier.

Konfirmationstilmelding 2024/25

Her er lidt information om konfirmationen.

Så er det blevet tid til at indskrive til konfirmationsforberedelse. I Oure, Vejstrup og Lundeborg finder

Konfirmationsforberedelsen sted på 7. klassetrin. Som hovedregel bliver man konfirmeret i kirken i det sogn, hvor man bor.

Indskrivningen til konfirmationsholdet foregår elektronisk på kirkens hjemmeside. Man skal ikke længere møde op med dåbsattest. Ved den elektroniske indskrivning skal man til gengældangive dåbs- eller navngivningsdato. Er den kommende konfirmand ikke døbt, aftales dåb med præsten.

Hvis der er spørgsmål, er man velkommen til at ringe til sognepræsten Heike von Münchow, tel. 51 71 00 21 eller kordegnen Tove Petersen: 21 46 01 67. Ellers er det muligt at skrive en mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om undervisningen

Undervisningen starter i september en tirsdag eftermiddag, og fra efter efterårsferien finder undervisningen sted tirsdag klokken 8.00-9.30 ipræstegårdens konfirmandsal (Oure Albjergvej 30). Man skal regne med at konfirmanderne skal deltage i forberedelsen og gennemførelsen af nogle gudstjenester. Der forventes at konfirmanderne besøger mindst 10 Gudstjenester i løbet af konfirmationstiden. Der er planer om konfirmandweekend på året.

Konfirmationsdatoer i 2025:

• Oure: Lørdag d. 17. maj kl. 10.00
  • Vejstrup : Søndag d.18. maj kl.10.00
  • Lundeborg: Lørdag d. 17. maj kl 12.00

Til konfirmanden

Konfirmationstiden er en forberedelsestid, der består af undervisning, oplevelser og indøvelse i kristendommen. Det er helt frivilligt om man ønsker at blive konfirmeret, og beslutningen træffes bedst sammen med din familie. For at blive konfirmeret skal du først gå til konfirmationsforberedelse. Her lærer du om kristendom, og taler med præsten og dine kammerater om livets store spørgsmål.

Når du bliver konfirmeret bekræfter du dit ”ja” til Gud og kristendommen – og Gud bekræfter sit ”ja” til dig fra dengang, du blev døbt. Mange konfirmander er i tvivl om, om de nu tror rigtigt eller nok til at blive konfirmeret. Den tvivl er der plads til, når man tror, ligesom der er plads til at stille spørgsmål.